Logo Zoetermeer
Wijzigingsplan Willem-Alexanderplantsoen, Zoetermeer

STEDELIJKE ONTWIKKELING

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken bekend, dat met ingang van 15 november 2013 gedurende zes weken het wijzigingsplan Willem-Alexanderplantsoen ter inzage wordt gelegd, op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht. Bij het wijzigingsplan behoort geen exploitatieplan.

Toelichting

Met het wijzigingsplan wordt voorzien in de clustering van de Koningin Beatrixschool en het multifunctioneel sportcentrum op de locatie van de Koningin Wilhelminaschool aan het Willem-Alexanderplantsoen 1-2. De gebouwen en het schoolplein op de oude locatie van de Koningin Beatrixschool aan het Willem-Alexanderplantsoen 8-10 worden verwijderd. Deze locatie zal worden toegevoegd aan het park. Het wijzigingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

Indienen van zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kunnen – belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest – gedurende zes weken beroep instellen tegen het besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beroepschriften moeten worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u genoemde stukken inzien, dan kunt u terecht bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, Zoetermeer.

De Omgevingsbalie is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag aansluitend tot 19.30 uur. Voor het maken van een afspraak of een mondelinge toelichting kunt u bellen naar telefoonnummer 14 079.

Deze publicatie is digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer:

http://www.zoetermeer.nl/wonen-vervoer/ruimtelijke-plannen_41687/item/willem-alexanderplantsoen_53783.html

Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken zijn digitaal raadpleegbaar op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0637.BP00041-0003

De bronbestanden zijn beschikbaar gesteld op http://mos.zoetermeer.nl/e/d/dr/NL.IMRO.0637.BP00041-0003

Zoetermeer, 15 november 2013

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer, de secretaris, H.M.M. Koek

De burgemeester, Ch.B. Aptroot

Naar boven