Logo Papendrecht
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning inclusief buitenplanse ontheffing Westeinde 33 te Wijngaarden, Papendrecht

Burgemeester en wethouders van Papendrecht maken op grond van artikel 3.12 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning inclusief buitenplanse ontheffing met ingang van 21 november 2013 voor een ieder ter inzage ligt.

De buitenplanse ontheffing is noodzakelijk om medewerking te kunnen verlenen aan de aanvraag omgevingsvergunning, activiteit bouwen voor de bouw van een sleufsilo en overkapping op het perceel nabij Westeinde 33 te wijngaarden.

De aanvraag omgevingsvergunning is in strijd met het vigerende de vigerende beheersverordening Buitengebied. Om realisatie van het bouwplan mogelijk te maken, is het noodzakelijk om een buitenplans ontheffingsbesluit ex artikel 2.12 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te nemen.

De planologisch relevante onderdelen van de aanvraag omgevingsvergunning en overige voor de planologische procedure relevante stukken liggen gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op de leestafel in het gemeentehuis (Markt 22, Papendrecht) gedurende openingstijden, van donderdag 21 november 2013 tot en met woensdag1 januari 2014. De stukken kunnen tevens worden ingezien op de gemeentelijke website (www.papendrecht.nl ) onder Bouwen, wonen en milieu, bouwplannen.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Deze reacties kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 11, 3350 AA Papendrecht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de gemeente (078-7706351). Bij voorkeur uiterlijk één week voor afloop van de termijn van terinzagelegging.

Papendrecht, 20 november 2013

Naar boven