Logo Achtkarspelen
Omgevingsvergunning met afwijking Twijzelerheide-Ikewei 2, Achtkarspelen

Inleiding

De gemeente heeft een omgevingsvergunning met een buitenplanse afwijking verleend voor het uitbreiden van een woning op het perceel Ikewei 2 te Twijzelerheide (dossiernummer 20130230). Het gaat om een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen en bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

Er zijn naar aanleiding van terinzageligging van de ontwerp-omgevingsvergunning geen zienswijzen ingediend.

Ter inzage

Vanaf 20 november tot en met 31 december 2013 ligt de omgevingsvergunning met afwijking ter inzage.

U kunt de omgevingsvergunning inzien:

Beroep

Tot en met 31 december 2013 kan beroep worden ingesteld tegen de verlening van de omgevingsvergunning door een belanghebbende die gegronde redenen heeft waardoor hij geen zienswijze heeft ingediend. U kunt uw brief sturen naar de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt ook om een schorsing vragen. Dit kan bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrecht.

De omgevingsvergunning wordt definitief op de dag na afloop van de beroepstermijn, behalve als een verzoek om schorsing wordt ingediend. Het plan wordt dan pas definitief nadat de Rechtbank een beslissing heeft genomen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met H. Veenstra of G.J. Klont van de afdeling Ruimte, via het algemene nummer 14 0511.

Buitenpost, 19 november 2013

Burgemeester en wethouders van Achtkarspelen, G. Gerbrandy, burgemeester

E.H.C. van der Laan, secretaris

Naar boven