Logo Oisterwijk
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘’t Wildelot, Rosepdreef 6’, Oisterwijk

Het college van Burgemeester en wethouders van Oisterwijk maakt bekend dat met ingang van 22 november 2013 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ’t Wildelot, Rosepdreef 6', op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, ter inzage ligt.

Toelichting

Rosepdreef 6 heeft in het Bestemmingsplan Buitengebied een agrarische bestemming. Dit (voormalige) agrarisch erf maakt deel uit van Landgoed Rozephoeve. De locatie Rosepdreef 6 is echter niet langer geschikt voor de uitoefening van een agrarisch bedrijf. Het doel van deze bestemmingsplanprocedure is daarom om de agrarische bestemming om te zetten naar een woonbestemming.

Inzien plan

Het ontwerpbestemmingsplan ’t Wildelot, Rosepdreef 6' kan van vrijdag 22 november tot en met 2 januari 2013 ingezien worden:

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • bij de Centrale Publieksbalie in het gemeentekantoor, De Lind 44 te Oisterwijk. U kunt hier terecht op maandag, dinsdag en vrijdag van 8.30 uur – 13.00 uur, op woensdag tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur. U kunt ook een afspraak maken voor inzage buiten kantooruren.

  • op de gemeentelijke website, www.oisterwijk.nl, waar u de bestanden kunt downloaden als PDF bestand.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan vanaf 22 november tot en met 2 januari 2013 een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken aan de gemeenteraad. Schriftelijk kan dit via Postbus 10101, 5060 GA Oisterwijk. Als u een mondelinge zienswijze wilt indienen dan kunt u hiervoor contact opnemen met Dennis van Mier via 013 5291311 of via dennis.van.mier@oisterwijk.nl. Ook voor vragen kunt u contact met hem opnemen.

Naar boven