Logo Zutphen
Wijzigingsplan ‘Zuid-Oostkwartier, wijzigingsplan Troelstralaan 45’, Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat vanaf 21 november 2013 het wijzigingsplan ‘Zuid-Oostkwartier, wijzigingsplan Troelstralaan 45’ voor een ieder ter inzage ligt bij het loket in het stadhuis van de gemeente Zutphen, 's Gravenhof 2.

Plangebied

Het plangebied is gelegen in de wijk Waterkwartier, aan de Troelstralaan 45.

Het wijzigingsplan is door burgemeester en wethouders op 12 november 2013 ongewijzigd vastgesteld.

Inzien

Het wijzigingsplan kunt u inzien bij Het Loket, in het stadhuis van de gemeente Zutphen en op de website van de gemeente Zutphen via www.zutphen.nl, kies achtereenvolgens ‘Nieuws’ en ‘Plannen ter inzage’.

Het wijzigingsplan is gebaseerd op een bestemmingsplan waarvan het ontwerp voor 1 januari 2010 ter inzage is gelegd. Hierdoor hoeft het ontwerp wijzigingsplan niet elektronisch beschikbaar te worden gesteld.

Beroep

Tegen het ontwerp van het wijzigingsplan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze naar voren te brengen kan beroep instellen.

Tot en met 2 januari 2014 kan een beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak kunt u, tegelijkertijd, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20 019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zutphen, 20 november 2013.

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven