Logo Oirschot
Ontwerpbestemmingsplan Burgerwalweg 2, Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Burgerwalweg 2 (ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, herziening Burgerwalweg 2) ter visie wordt gelegd. Het plan beoogt de huidige agrarische bestemming op de locatie Burgerwalweg 2 in Middelbeers om te zetten in een tweetal woonbestemmingen. Aan zowel de huidige bedrijfswoning als een gedeelte van de aanwezige schuur wordt een woonbestemming toegekend.

Ontwerpbestemmingsplan ter visie

Vanaf donderdag 21 november 2013 liggen het ontwerpbestemmingsplan Burgerwalweg 2 en de bijbehorende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter visie. U kunt het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan ligt ook ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot.

Zienswijzen

Eenieder heeft de mogelijkheid om vanaf 21 november 2013 tot en met 1 januari 2014 zienswijzen in te dienen op de stukken die ter inzage liggen. Het is mogelijk schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). U kunt een afspraak inplannen om een mondelinge zienswijzen kenbaar te maken.

Naar boven