Logo Sint Anthonis
Ontwerp-Structuurvisie Buitengebied Sint Anthonis

Gegevens bekendmaking

Inspraaktermijn 18-11-2013 t/m 15-12-2013

Bekendmaking heeft betrekking op Sint Anthonis

Soort bekendmaking Structuurvisie

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis maken bekend dat een ontwerp – structuurvisie voor het buitengebied is opgesteld. In deze structuurvisie is het beleidskader voor ruimtelijke ontwikkelingen verwoord.

Ter inzage

Het college heeft besloten deze ontwerp – structuurvisie op basis van de Algemene wet bestuursrecht en de gemeentelijke inspraakverordening vrij te geven voor inspraak. Deze aankondiging is tevens een kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.

Het ontwerp van de Structuurvisie Buitengebied Sint Anthonis ligt met ingang van maandag 18 november 2013 gedurende een termijn van 4 weken voor een ieder ter inzage bij de centrale balie op het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis.

De ontwerp – structuurvisie is ook digitaal te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening.

Inspraak

Een ieder kan vanaf 18 november t/m 15 december 2013 een schriftelijke inspraakreactie indienen tegen de ontwerp – structuurvisie. In de inspraakreactie moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van de ontwerp – structuurvisie de reactie betrekking heeft.

Een schriftelijke reactie dient te worden gericht aan de gemeenteraad van Sint Anthonis, Postbus 40, 5845 ZG te Sint Anthonis, onder vermelding van “Inspraakreactie ontwerp – structuurvisie”.

Daarnaast kan een reactie per e-mail worden ingediend via postbus@sintanthonis.nl, onder vermelding van “Inspraakreactie ontwerp – structuurvisie”.

Gemeentegesprek

Op dinsdag 26 november 2013 wordt er een gemeentegesprek georganiseerd in de hal van het gemeentehuis. Voor de raadsleden is van belang om voldoende informatie te verzamelen door te luisteren en door zoveel mogelijk vragen te stellen aan de aanwezigen opdat zij een goede afweging kunnen maken bij de uiteindelijke vaststelling van de structuurvisie. Alle belangstellenden zijn van harte welkom. De avond begint om 20.00 uur

Vervolgprocedure

Ten aanzien van de ontwerp – structuurvisie kunnen inspraakreacties worden ingediend, voordat een besluit genomen wordt. Een inspraakreactie kan aanleiding zijn om de ontwerp – structuurvisie aan te passen. De gebundelde inspraakreacties met de beantwoording en eventuele wijzigingsvoorstellen, worden tezamen met de structuurvisie aan de gemeenteraad ter vaststelling aangeboden. Tegen het besluit tot vaststelling kan op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Naar boven