Logo Midden-Delfland
Ontwerpbestemmingsplan ‘bedrijven Coldenhovelaan 2013’, Midden-Delfland

Terinzageligging

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat, overeenkomstig

het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan Bedrijven Coldenhovelaan 2013 (met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.bp12BG05-vo01), met de hierbij behorende stukken, met ingang van vrijdag 8 februari 2013 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage ligt bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden. Het ontwerp bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart).

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van terinzageligging digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het ontwerpbestemmingsplan op te roepen op het scherm. Dit kan bijvoorbeeld door de naam van het bestemmingsplan in te typen of in te zoomen op de kaart. Het bestemmingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF ook te raadplegen op www.middendelf-land.nl ->Bestuur -> Beleid -> Actueel -> Stukken ter inzage.

Planbeschrijving en plangebied

Het bestemmingsplan “bedrijven Coldenhovelaan 2013” vervangt een deel van het vigerende bestemmingsplan “Oude Campspolder-Zuid”.

Het plangebied van het bestemmingsplan bevindt zich aan de westelijke rand van de gemeente Midden-Delfland (kern Maasland) en grenst aan de gemeente Westland. Het betreft bedrijfspercelen aan de Coldenhovelaan, Oud Camp en enkele percelen aan de Herenlaan.

Het plangebied bestaat uit een N.A.M. locatie, een lokaal bedrijventerrein en een computercentrum van defensie.

Uitgangspunt is een conserverend bestemmingsplan dat de vigerende rechten uit de geldende bestemmingsplannen overneemt. Het plan maakt ruimtelijke ontwikkelingen niet mogelijk.

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van de terinzageligging kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen, maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Schipluiden, 7 februari 2013

Naar boven