Logo Zundert
Beheersverordening kampeerterrein ’t Oekeltje, Zundert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert maken ingevolge artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 139 van de Gemeentewet bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 29 oktober 2013 de beheersverordening kampeerterrein ’t Oekeltje heeft vastgesteld.

Voor het kampeerterrein ’t Oekeltje zijn de geldende bestemmingsplannen volgens de wet verouderd. In de beheersverordening wordt het beheer van het plangebied in overeenstemming met het bestaande planologisch toelaatbare gebruik geregeld. Onderhavige beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk die planologisch nog niet waren toegestaan.

De beheerverordening kampeerterrein ’t Oekeltje met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 november 2013 gedurende 12 weken tijdens openingsuren ter inzage bij de gemeente Zundert, afdeling Strategie en Programmering (Bredaseweg 2 te Zundert).

De beheersverordening kan ook worden geraadpleegd via:

De beheersverordening treedt, gelet op artikel 142 van de Gemeentewet, op 21 november 2013 in werking. Tegen de vaststelling van de beheersverordening staat geen rechtstreeks bezwaar of beroep open.

Naar boven