Logo Oss VERKEERSBESLUIT GESLOTENVERKLARING C15 OP N329 VANAF MERWEDESTRAAT TE OSS

Kenmerk: 2013-022

L. de Hoogt

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Burgemeester en wethouders van Oss wijzigen het ‘Verkeersbesluit Definitieve Inrichting N329 te Oss’. De N329 was in dit besluit vanaf het kruispunt met de Merwedestraat richting het noorden gesloten verklaard voor al het langzaam verkeer. Met dit besluit wordt landbouwverkeer weer op het wegvak Merwedestraat - Dorpenweg toegestaan.

BESLUIT

  • 1.In het ‘Verkeersbesluit Definitieve Inrichting N329 te Oss’ van 24 juli 2013, besluitregel 8 onder B niet van toepassing te verklaren voor het wegvak van de N329 tussen het kruispunt met de Merwedestraat en de rotonde met de Dorpenweg;

  • 2.Door het verwijderen van bord C9 en door het plaatsen van bord C15 van het RVV 1990, op de oostelijke rijbaan van de N329 bij km 7,495, vanaf km 7,495 de N329 alleen gesloten te verklaren voor fietsen, bromfietsen en gehandicaptenvoertuigen.

  • 3.Te bepalen dat dit besluit in werking treedt op de dag, volgende op die, waarop de afkondiging plaatsvindt.

Oss 19 november 2013

Burgemeester en Wethouders van Oss
Namens deze, P. Brack
Hoofd van de afdeling Inrichting Beheer Openbare Ruimte

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend, een dagtekening bevatten, de naam en adres van de indiener moet zijn vermeld, het moet een omschrijving van het onderdeel van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt bevatten en in het bezwaarschrift moet de motivering zijn vermeld. Het bezwaarschrift heeft geen schorsende werking.

Tevens kan een rechtstreeks belanghebbende op basis van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht vragen om een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch; voorwaarde is wel dat er een bezwaarschrift is ingediend.

Naar boven