Besluit houdende Ontslag en vergoeding van de Commissie Streefbeeld Paling

De Staatssecretaris van Economische Zaken,

Gelet op artikel 2, eerste lid, van de Wet vergoedingen adviescolleges en commissies;

Besluit:

Artikel 1

Te rekenen vanaf 8 juli 2013 wordt eervol ontslagen als lid van de Commissie Streefbeeld Paling: de heer dr.ir. L.A.J. Nagelkerke, te Teteringen.

Artikel 2

  • 1. Aan het lid prof. dr. J. van der Meer van de Commissie Streefbeeld Paling wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 16 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,074.

  • 2. Aan het lid J. Quak van de Commissie Streefbeeld Paling wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 16 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,070.

  • 3. Aan het lid prof. dr. J. A. J. Verreth van de Commissie Streefbeeld Paling wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 16 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,022.

  • 4. Aan het lid L. van der Waal van de Commissie Streefbeeld Paling wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 16 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,022.

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst met dien verstande dat artikel 2 terugwerkt tot en met 19 juni 2013.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkenen en aan de Commissie Streefbeeld Paling.

De Staatssecretaris van Economische Zaken, namens deze: M.R.P.M. Camps secretaris-generaal.

Naar boven