Logo Menterwolde
Bestemmingsplan ‘Botjeszandgat’ onherroepelijk, Menterwolde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 27 september 2012 het bestemmingsplan ‘Botjeszandgat’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Ook heeft de raad besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan heeft tot doel het planologisch maken van de voorgenomen uitbreiding van de zandwinplas Botjeszandgat in Zuidbroek met 5 ha aan de noordzijde en een zwembaai inclusief dagstrand aan de zuidwestzijde. Daarnaast wordt in het plan de bestaande situatie vastgelegd (onder meer bestaande groenstroken en bestaande bedrijfsgebouwen en installaties voor zandwinning).

Dit bestemmingsplan heeft van 15 oktober 2012 gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn is tegen het vaststellingsbesluit geen beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit betekent dat het bestemmingsplan op 27 november 2012 onherroepelijk is geworden. Het onherroepelijke bestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis (kamer 203), Kerkstraat 2 te Muntendam. U kunt het plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bureau Ruimte, de heer R. Hazekamp, tel.(0598) 658881.

Naar boven