Logo Woudenberg
Bekendmaking ter inzage ontwerp bestemmingsplan Rumelaarseweg-Ringelpoel, Woudenberg

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Rumelaarseweg-Ringelpoel van 13 februari 2013 tot en met 26 maart 2013 ter inzage ligt. Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op het veranderen van de woonbestemming van het perceel aan de Rumelaarseweg 33 in de bestemming ‘verkeersdoeleinden’. In vervolg hierop wordt een woonbestemming gegeven aan een perceel aan de Ringelpoel, kadastraal bekend sectie H, nummer 934.

Ter inzage

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met de daarbij behorende stukken vanaf 13 februari 2013 zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg en is tevens beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.woudenberg.eu) en de landelijke internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van zes weken kunt u schriftelijk of mondeling gemotiveerde zienswijzen met betrekking tot het bestemmingsplan naar voren brengen. U kunt uw schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 16, 3930 EA Woudenberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig een afspraak gemaakt te worden met de heer mr. R. Banning. Dit kan via telefoonnummer (033-2776755).

Van een mondelinge zienswijze wordt een bondig verslag gemaakt.

Naar boven