Logo Renswoude
Ontwerpomgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) Wittenoordseweg 11, Renswoude

Burgemeester en wethouders van Renswoude maken bekend dat zij een ontwerp-omgevingsvergunning voor de activiteiten ‘bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels bestemmingsplan’ hebben vastgesteld, voor het verplaatsen van het bouwvlak ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning op het adres Wittenoordseweg 11 te Renswoude. Dit met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (projectafwijkingsbesluit).

De gemeenteraad heeft op 12 november 2013 een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen (ontwerp-vvgb) afgegeven op genoemde ontwerp-omgevingsvergunning.

Beide ontwerp-besluiten liggen vanaf 19 november 2013 gedurende zes weken ter inzage op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis te Renswoude. Ook op www.ruimtelijkeplannen.nl zijn de ontwerp-besluiten tevens te raadplegen.

Binnen genoemde termijn, te weten tot 31 december 2013, kan een ieder zijn/ haar zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude. Dit kan naar keuze schriftelijk (Postbus 8, 3927 ZL Renswoude) of mondeling (bij mevrouw E. Zech)

Voor meer informatie:

  • Mw. E. Zech (tel: 0318 – 57 81 62/ e.zech@renswoude.nl)

Renswoude, 18 november 2013

Naar boven