Logo Goeree-Overflakkee
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofddijk 11, Goedereede’, Goeree-Overflakkee

Burgemeester en wethouders maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 18 november 2013 het ontwerpbestemmingsplan "Hoofddijk 11, Goedereede" gedurende zes weken voor een ieder ter inzage wordt gelegd.

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan de Hoofddijk en Klaverseweg in Goedereede. Kadastraal bekend gemeente Goedereede, sectie D nummers 508, 512, 214 en 654 t/m 657. Het bestemmingsplan voorziet in het bouwen van zes nieuwe woningen. Het bestemmingsplan "Hoofddijk 11, Goedereede” biedt het planologische juridische kader om deze ontwikkeling mogelijk te maken.

De stukken kunt u inzien in het gemeentehuis, maar ook digitaal via www.goeree-overflakkee.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Tot en met 30 december 2013 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan "Hooddijk 11, Goedereede" kenbaar maken aan de gemeenteraad.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer S. Koppenaal van de afdeling Externe Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0187. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer S. Koppenaal van de afdeling Externe Ontwikkeling, telefoon 14 0187.

Naar boven