Logo Aalten
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied Dinxperlo 2007 – Kemperjanshuisweg 1’, Aalten

Burgemeester en wethouders van Aalten hebben op 5 november 2013 bovengenoemd wijzigingsplan (ongewijzigd) vastgesteld.

Dit plan wijzigt de bestemming “Agrarisch bouwperceel” in die van “Wonen”. Op basis van dit plan is splitsing van de hoofdbouwmassa in twee zelfstandige woningen mogelijk. Bovendien worden de niet meer functionele agrarische bedrijfsgebouwen gesloopt en vervangen door één nieuw bijgebouw.

Inzien/beroep

Het besluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 14 november 2013 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, locatie Stationsstraat 8 in Aalten. Het plan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website (www.aalten.nl).

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het B&W-besluit. De beroepstermijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij in het kader van deze procedure geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij binnen die termijn (in samenhang met ingesteld beroep) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Economie tel. (0543) 49 31 51.

Naar boven