logo Waalwijk
Ontwerp-uitwerkingsplan de Bibliotheek fase 11, de Leeswand, Waalwijk

Bestemmingsplan Driessen

Het College van Waalwijk maakt bekend dat een ontwerp-uitwerkingsplan als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening is opgesteld voor gebiedsgedeelten gelegen in deelgebied ‘de Bibliotheek’ van het bestemmingsplan Driessen.

Het ontwerpplan voor fase 11, de Leeswand heeft betrekking op gebied gelegen aan de Harry van den Eerenbeemtstraat, ten westen van de Burgemeester van Prooijenstraat. Het plan heeft betrekking op de realisering van 17 (8 en 9) aaneengebouwde woningen.

Het ontwerp-uitwerkingsplan bestaat uit een plankaart en juridische voorschriften (regels) en is voorzien van een plantoelichting. Bij dit plan wordt gebruik gemaakt van de wijzigingsbevoegdheid van artikel 26 van de regels van het bestemmingsplan Driessen, omdat de situering van het beoogde bouwplan in beperkte mate afwijkt van de verbeelding in het bestemmingsplan (verruiming van het bestemmingsvlak met ca. 50 cm. in zuidelijke richting). Het ontwerpplan ligt samen met het bestemmingsplan Driessen met ingang van 15 november 2013 voor een ieder gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het stadhuis te Waalwijk, Taxandriaweg 6 tijdens openingstijden. Dit ontwerpplan kan ook via elektronische weg worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl, identificatienummer NL.IMRO.0867.BPUWWBibfase11-on01 en via de website van de gemeente www.waalwijk.nl , ga snel naar Ruimtelijke Plannen en kies vervolgens onder verder lezen: Bekendmaking ontwerp uitwerkingsplan de Bibliotheek, fase 11, de Leeswand.

Belanghebbenden kunnen met ingang van 15 november t/m 26 december 2013 schriftelijk danwel mondeling een zienswijze over dit ontwerpplan aan het college kenbaar maken. Schriftelijk door vóór 27 december een reactie naar het college van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk te zenden. Mondeling door vóór 10 december a.s. telefonisch contact op te nemen met de heer B. Ummels van de afdeling Ruimtelijke en Sociale Ontwikkeling, telefoon 0416-683456. Ook voor nadere informatie kunt u met hem contact opnemen.

Het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus: info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet, zoals naam en adres en voorzien is van handtekening, onder vermelding van zienswijze over ontwerp uitwerkingsplan de Bibliotheek, fase 11.

Waalwijk, 14 november 2013

Het College van Waalwijk.

Naar boven