Logo Hoogeveen
Voornemen verlenen omgevingsvergunning Zwartschaap 46 te Stuifzand (uitgebreide voorbereidingsprocedure), Hoogeveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogeveen maken bekend dat zij, met inachtneming van het bepaalde in artikel 3.10, lid 1, onder a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), van plan zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • Zwartschaap 46 te Stuifzand, voor het aanleggen van een hemelwateropvang en het bouwen van een overkapping over de sorteervloer (artikel 2.1, lid 1, sub a en sub c Wabo).

Op de voorbereiding van dit besluit is de uniforme openbare voorbereidingsprocedure, als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, van toepassing. Het ontwerpbesluit met ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken ligt 6 weken ter inzage in het Compagnieshuis bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. Voorts is het plan in te zien via www.hoogeveen.nl/inzage .

Tijdens de inzagetermijn, van 13 november 2013 tot en met 24 december 2013, kunt u bij B&W mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Als u een mondelinge zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer G.J. Laninga, telefoon 14 0528.

Naar boven