Logo Amsterdam - Centrum
Omgevingsvergunning met projectafwijking Spuistraat 199, 215-217/Wijdesteeg 4-20/ Keizerrijk 3-11 (Tabak 2), Amsterdam – Centrum

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend dat een omgevingsvergunning voor de panden Spuistraat 199, 215-217/Wijdesteeg 4-20/ Keizerrijk 3-11(Tabak 2) is verleend.

De verleende vergunning wijkt niet af van de ontwerpomgevingsvergunning.

Het betreft het geheel verbouwen en renoveren van Spuistraat 199 en 217 en het maken van nieuwbouw op de percelen Spuistraat 215/Wijdesteeg 4-20/Keizerrijk 3-11 met bestemming daarvan tot wonen, bedrijfsruimten en ateliers en het maken van een ondergrondse parkeergarage.

Ter inzage

De omgevingsvergunning ligt vanaf 15 november tot en met 27 december 2013 ter inzage bij:

  • het stadhuis, receptie, Amstel 1.

De locatie van de verleende omgevingsvergunning wordt verbeeld op:

bestemmingsplannen.amsterdam.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

onder nummer NL.IMRO.0363.A1317PBSTD

Van 16 november tot en met 27 december 2013 kunnen belanghebbenden die tegen de ontwerpomgevingsvergunning een zienswijze hebben kenbaar gemaakt bij het dagelijks bestuur, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het dagelijks bestuur kenbaar te maken, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Op het besluit tot vergunningverlening is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat in het beroepschrift moet worden aangeven welke beroepsgronden worden aangevoerd tegen het besluit. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen (nieuwe) beroepsgronden meer worden aangevoerd. Belanghebbenden wordt geadviseerd in het beroepschrift te vermelden dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

De omgevingsvergunning treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien echter bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt de omgevingsvergunning niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Amsterdam, 14 november 2013

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum

Naar boven