Logo Venlo
Ontwerpwijzigingsplan ‘Aan de Stadsmuur, Q4’, Venlo

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de ter inzage legging bekend van:

  • het ontwerpwijzigingsplan ‘Aan de Stadsmuur, Q4’ te Venlo

Het ontwerpwijzigingsplan ziet op de ontwikkeling van het project Q4 ter plaatse van het‘deelgebied ’t Schriksel-Aan de Stadsmuur-Helschriksel’ (Q4 fase 2).

Door middel van het wijzigingsplan wordt voorzien in het wijzigen van de bestemming ‘Verkeer-Verblijf’ naar de bestemming ‘Gemengd-2’ in het bestemmingsplan ‘Q4’, ten behoeve van het ontwikkelen van bouwblok 2 tot en met 9, gesitueerd in het gebied welk wordt omsloten door de straten Peperstraat, Kwietheuvel, Helschriksel en Maaskade te Venlo.

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt de dag na publicatie (met ingang van 14 november 2013) gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessensingel 30 te Venlo. U dient zich te melden bij de receptie/centrale balie.

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl , in de rubriek Wonen en Milieu, onder het kopje bestemmingsplannen.

Er kunnen binnen de termijn van ter visie legging door belanghebbenden mondeling of schriftelijk zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Venlo. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient u binnen de termijn een afspraak te maken. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

13 november 2013

Naar boven