Logo Coevorden
Ontwerpbestemmingsplannen ‘De Kiel, De Tip’ en ‘Erm, Ermerzand’, Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat de ontwerpbestemmingsplannen ‘De Kiel, De Tip’ en ‘Erm, Ermerzand’ gedurende een termijn van zes weken ter inzage liggen.

De plannen

Met de bestemmingsplannen wordt voorzien in nieuwe regelingen voor de recreatieterreinen De Tip en Ermerzand. Het recreatieterrein De Tip ligt aan de zuidwestkant van de Kiel. Het recreatieterrein Ermerzand ligt aan de zuidwestkant van Erm. In de bestemmingsplannen leggen we de bestaande situatie vast en nemen we de bestaande rechten over.

Wanneer en waar kunt u de plannen inzien?

De stukken kunnen worden ingezien van woensdag 13 november 2013 tot en met dinsdag 24 december 2013 tijdens de openingsuren van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

U kunt de ontwerpbestemmingsplannen ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website www.coevorden.nl/bekendmakingen .

Zienswijzen

Een ieder kan tijdens de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerpbestemmingsplannen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden. Voor mondelinge reacties kan telefonisch contact opgenomen worden met de afdeling Beleid en Strategie, team Ruimte (de heer E.J. Bagerman), telefoonnummer 14 0524, voor het maken van een afspraak.

Coevorden, 12 november 2013

Het college van B&W voornoemd, B.J. Bouwmeester, burgemeester.

M.N.J. Broers secretaris

Naar boven