Logo Veldhoven
Onherroepelijk bestemmingsplan‘Sondervick 19’, Veldhoven

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat het onderstaande vastgestelde bestemmingsplan na een uitspraak van de Raad van State met ingang van 6 november 2013 onherroepelijk is geworden.

Naam

Bestemmingsplan ‘Sondervick 19’

Omschrijving

Het bestemmingsplan is opgesteld om een herinrichting van het terrein van Tuincentrum Coppelmans mogelijk te maken. Zo wordt ingezet op een beperkte sloop van de aan de voorzijde gelegen gebouwen, het realiseren van een gewijzigde entree, een verbetering van de bevoorradingsmogelijkheden door vrachtwagens aan de achterzijde van het bedrijf en het realiseren van een passende bestemming van een parkeerterrein aan de overzijde van het bedrijf.

Het bestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.veldhoven.nl , trefwoord ‘bestemmingsplan Sondervick 19’.

U kunt het bestemmingsplan op afspraak inzien bij de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, Meiveld 1, 5501 KA te Veldhoven.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 13 november 2013

Naar boven