Logo Elburg
Ontwerpwijzigingsplannen ‘Parkeerplaats haven Beschermd Stadsgezicht’ en ‘Parkeerplaats haven Buitengebied Elburg 2012’ en het ontwerpbesluit, Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken bekend dat zij voornemens zijn om door toepassing van artikel 3.6, lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, gebruik te maken van de wijzigingsbevoegdheid zoals opgenomen in de bestemmingsplannen “Beschermd Stadsgezicht” en “Buitengebied Elburg 2012”. De hiervoor opgestelde plannen voorzien in een wijziging van de bestemming van de percelen gelegen achter de Havenkade (locatie ijsbaan) te Elburg, om de aanleg van en de toegang naar een nieuw parkeerterrein planologisch mogelijk te maken.

Het ontwerpbesluit, met de daarbij behorende bijlagen en de ontwerpwijzigingsplannen liggen met ingang van 13 november tot en met 24 december 2013 voor een ieder in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) te Elburg/Oostendorp ter inzage. De stukken zijn eveneens in te zien via de website van de gemeente (www.elburg.nl/actueel/bekendmakingen Elburg/bestemmingsplannen). Op de landelijke website kunnen de wijzigingsplannen worden geraadpleegd onder: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.PARKHAVENBS-ONT1 en http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.PARKHAVENBB-ONT1

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerpwijzigingsplannen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders Elburg. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze. Persoonlijke gegevens worden niet bekend gemaakt, als dat door de indiener wordt aangegeven. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer G. Steentjes of mevrouw S. Kiewiet – de Wit (resp. telnr. 0525-688634/688663) van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Het niet of niet tijdig naar voren brengen van zienswijzen, kan er in een later stadium toe leiden dat u geen beroep of hoger beroep kunt instellen tegen het definitieve wijzigingsbesluit.

Elburg, 12 november 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven