Besluit omgevingsvergunning inrichting Aardwarmtewinning MDM-GT-01 t/m 04 te Middenmeer, Ministerie van Economische Zaken

KENNISGEVING

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Dat aan ECW Geowarmte I B.V. te Middenmeer een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten ‘oprichten en in werking hebben van een inrichting’ en ‘bouwen van een bouwwerk’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting Aardwarmtewinning MDM-GT-01 t/m 04, gelegen aan de Oostlanderweg 17 te Middenmeer, in de gemeente Hollands Kroon.

De omgevingsvergunning betreft het oprichten en in werking hebben van twee aardwarmtewinninginstallaties op genoemde locatie. De opgewekte warmte zal niet alleen gebruikt worden ten behoeve van het eigen tuinbouwbedrijf, maar ook gedistribueerd worden naar de andere op Agriport gelegen tuinbouwbedrijven.

Op het ontwerpbesluit dat van 5 september 2013 t/m 16 oktober 2013 ter inzage lag bij de gemeente Hollands Kroon is een zienswijze ingediend. De zienswijze is verwerkt in het besluit.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 14 november 2013 gedurende zes weken (t/m 27 december 2013) ter inzage op de secretarie van de gemeente Hollands Kroon te Anna Paulowna. Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot mevrouw S.J. Hoes, telefoon 070 – 379 70 43.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag van de terinzagelegging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven