Logo Tholen
Vaststelling bestemmingsplan Slabbecoornpolder-Welgelegen, Tholen

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Tholen maakt, krachtens door burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleent mandaat, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 31 oktober 2013 op grond van artikel 3.1 Wro het bestemmingsplan Slabbecoornpolder-Welgelegen vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft het kenmerk: NL.IMRO.0716.BpwelgelegenTH-VG01 en bestaat uit regels, een verbeelding en een toelichting met bijlagen.

Plangebied en doelstelling

Dit bestemmingsplan betreft een actualisering van de bestemmingsplannen voor de bedrijventerreinen Slabbecoornpolder en Welgelegen nabij de kern Tholen.

Ter inzage

U kunt het digitale vastgestelde bestemmingsplan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt er ook voor kiezen om de papieren versie van het vastgestelde bestemmingsplan in te zien. Deze versie ligt, inclusief bijlagen, met ingang van 15 november 2013 tot en met 26 december 2013 tijdens de openingsuren op werkdagen ter inzage in het gemeentehuis Hof van Tholen 2 te Tholen. Het bestemmingsplan is in pdf-formaat, inclusief bijlagen, ook te zien op de gemeentelijke website: www.tholen.nl. Voor inlichtingen over het bestemmingsplan kunt u tijdens kantooruren bellen naar de heer ing. P. Quist van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0166-668235.

Beroepsmogelijkheid

Tegen het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te brengen tegen het ontwerp(besluit). Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE te 's-Gravenhage. De beroepstermijn vangt aan op 16 november 2013 en loopt tot en met 27 december 2013.

Inwerkingtreding raadsbesluit

Het raadsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Bij toewijzing van het verzoek geeft de voorzitter van de afdeling aan op welke onderdelen van het plan de voorlopige voorziening betrekking heeft.

Tholen, 14 november 2013

Burgemeester en wethouders van Tholen, namens dezen, het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling G. Vos

Naar boven