Logo Waalre
Ontwerp wijzigingsplan Heikantstraat 20, Waalre

Bekendmaking heeft betrekking op postcode: 5581

Soort bekendmaking: Ontwerp wijzigingsplan

Burgemeester en wethouders van Waalre maken op grond van artikel 3.9 onder a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de hieronder genoemde termijn ter inzage ligt het ontwerp wijzigingsplan: ‘Heikantstraat 20’ te Waalre (planidn: NL.IMRO.0866.WP00168-0201)

Het plan voorziet in een vormverandering en een uitbreiding van het agrarisch bouwblok op de percelen kadastraal bekend als Waalre, sectie 02C nrs. 1497, 1732 (gedeeltelijk) en 1065 (gedeeltelijk), plaatselijk bekend als Heikantstraat 20. Dit wijzigingsplan wordt op basis van Bestemmingsplan ‘Buitengebied’ in procedure gebracht teneinde de door de aanvrager voorziene bedrijfsuitbreiding met een melkveestal mogelijk te maken. De mestopslag, sleufsilo’s en een opslagruimte worden verplaatst.

Het ontwerp-wijzigingsplan zal vanaf 14 november tot en met 25 december 2013 ter inzage liggen. Contactpersoon bij de gemeente is mevrouw H. van Dijk-Boomsma, team Ruimtelijke Ontwikkeling, te bereiken op 040-2282500.

Het ontwerp wijzigingsplan ligt tijdens de hierboven genoemde termijn ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Tevens is het ontwerp wijzigingsplan te raadplegen via de gemeentelijke website: www.waalre.nl/wonen&leven/actualisatie bestemmingsplannen en via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden kunnen, gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken, een mondelinge- of schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre, postbus 10.000, 5580 GA Waalre. Reacties kunnen niet via e-mail worden ingediend. Voor een mondelinge zienswijze verzoeken wij u gedurende de hierboven genoemde termijn een afspraak te maken met de hierboven genoemde medewerker van het team Ruimtelijke Ontwikkeling. Van uw mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Waalre, 13 november 2013

Naar boven