Logo Urk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Zwembad ’t Bun, Urk’, Urk

Burgemeester en wethouders van Urk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van het Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zwembad ’t Bun, Urk’, met ingang van 8 november 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

In het ontwerpbestemmingsplan wordt de uitbreiding van Zwembad ´t Bun aan de Staartweg te Urk planologisch geregeld. Omdat de geplande uitbreiding grotendeels in de provinciale ecologische hoofdstructuur (EHS) ligt, namelijk het Urkerbos, is in het ontwerpbestemmingsplan ook de EHS-compensatie meegenomen. Deze compensatie bevindt zich nabij het zwembad eveneens langs de Staartweg.

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de termijn van ter inzage legging tijdens openingsuren worden ingezien bij het Gemeenteportaal, afdeling Publiekszaken, Singel 9 te Urk. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website van de gemeente Urk: www.urk.nl , onder ‘visie en beleid’ > ‘bestemmingsplannen’.

De digitale verbeelding van bestemmingsplan Waterwijk is te raadplegen op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0184.BP2013ZWEMBADEHS-0003

De bronbestanden zijn te vinden op: http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/urk

Vanaf 8 november 2013 tot en met 19 december 2013 kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Urk, Postbus 77, 8320 AB te Urk, onder vermelding van ontwerpbestemmingsplan ‘Zwembad’. De zienswijzen moeten voorzien zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Als u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u een afspraak maken met de heer K.J.A. Wiersema, afd. Ontwikkeling en Advies, tel. (0527) 689868.

Naar boven