Logo Cuijk
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Kraaijenbergse Plassen, Hardweg 15’, Cuijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat de gemeenteraad op 9 september 2013 het bestemmingsplan “Kraaijenbergse Plassen, Hardweg 15” heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan “Kraaijenbergse Plassen, Hardweg 15” voorziet in het omzetten van de tijdelijke bestemming van de jachthaven aan de Hardweg 15 te Linden in een permanente bestemming. Tevens wordt de mogelijkheid geboden tot verdere opwaardering van de jachthaven door extra ligplaatsen, enkele camperplaatsen en verbetering/uitbreiding van de bij een jachthaven behorende voorziening,

Het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken worden vanaf 6 november 2013 gedurende zes weken voor beroep ter inzage gelegd.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

  • digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl

  • digitaal (pdf) op www.cuijk.nl bij ‘Digitale Balie’ onder ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Kraaijenbergse Plassen’;

  • analoog bij de Publieksbalie in het gemeentehuis en de bibliotheek te Cuijk tijdens openingstijden.

In de periode van woensdag 6 november 2013 tot en met dinsdag 17 december 2013 kan:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

beroep instellen en/of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en exploitatieplan treedt op woensdag 18 december 2013 in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het vaststellingsbesluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Cuijk, 5 november 2013.

Burgemeester en wethouders van Cuijk, W.A.G. Hillenaar, burgemeester.

R.P. Hoffmann, secretaris.

Naar boven