Logo Diemen
Milieueffectrapport en bestemmingsplan Bergwijkpark Noord, Diemen

Burgemeester en wethouders van Diemen maken bekend dat voor het project Bergwijkpark een bestemmingsplan wordt voorbereid. Het bestemmingsplan maakt de herontwikkeling van het gebied Bergwijkpark Noord te Diemen mogelijk.

Het bestemmingsplan maakt activiteiten mogelijk waarvoor een milieueffectrapportage moet worden opgesteld. Als start van de m.e.r.-procedure wordt een Notitie Reikwijdte en Detailniveau ter inzage gelegd. Deze notitie geeft inzicht in wat het project inhoudt en wat de reikwijdte en het detailniveau is van de op te stellen milieueffectrapportage. De wettelijke adviseurs en bestuursorganen die bij de besluitvorming over het bestemmingsplan worden betrokken, worden in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over de Notitie Reikwijdte en Detailniveau.

De Notitie Reikwijdte en Detailniveau ligt vanaf vrijdag 8 november tot en met donderdag 19 december 2013 ter inzage bij de balie in het gemeentehuis van Diemen. Ook is het plan in te zien via de gemeentelijke website www.diemen.nl onder Actueel/Bekendmakingen. Gedurende deze periode bestaat voor een ieder de mogelijkheid een zienswijze in te dienen over de Notitie Reikwijdte en Detailniveau. Een schriftelijke reactie kunt u sturen aan de Gemeente Diemen, team Ruimtelijke Beleid t.a.v. de heer K. Troost, Postbus 191, 1110 AD Diemen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer K. Troost, team Ruimtelijk Beleid, via het algemene telefoonnummer (020) 31 44 888.

Naar boven