Aanvraag omgevingsvergunning van het Ministerie van Defensie voor de inrichting van Emplacement Steenwijk aan het Stationsplein 4 te Steenwijk, Ministerie van Infrastructuur en Milieu

KENNISGEVING ONTWERPBESCHIKKING

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure
Onderwerp

De minister van Infrastructuur en Milieu heeft op 13 augustus 2013 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen van het Ministerie van Defensie voor de inrichting Emplacement Steenwijk aan het Stationsplein 4, 8331 GM Steenwijk.

De aanvraag betreft het oprichten en in werking hebben van een spoorwegemplacement ten behoeve van het laden en lossen van materieel voor oefeningen in het buitenland.

De minister van Infrastructuur en Milieu maakt bekend dat zij het voornemen heeft de vergunning te verlenen.

Inzage

U kunt de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken van 6 november 2013 tot en met 17 december 2013 op de volgende plaatsen inzien:

  • de gemeente Steenwijkerland, Vendelweg 1 te Steenwijk;

  • de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam (buiten en na deze periode uitsluitend na telefonische afspraak: 010 – 246 86 21).

Zienswijze

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht.

Zij moeten worden gericht aan het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, p/a DCMR Milieudienst Rijnmond, Postbus 843, 3100 AV Schiedam. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Dit kan telefonisch of na afspraak.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Inlichtingen

De heer R.H. van den Biggelaar van de DCMR, telefoon 010 – 246 85 62.

Deze kennisgeving is ook geplaatst op www.overheid.nl onder

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/zoeken/staatscourant .

Zaaknummer: 98431355, DMS-nummer: 21665984.

Naar boven