Logo Aalsmeer
Voorbereidingsbesluit N196 en deelgebied Zwarteweg, Aalsmeer

Burgemeester en wethouders van Aalsmeer maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 31 oktober 2013 heeft besloten te verklaren dat een bestemmingsplan(nen) worden voorbereid voor de gronden ter plaatse van:

  • het tracé van de N196 (Burgemeester Kasteleinweg), tussen Oosteinderweg en de Zwarteweg;

  • de percelen achter Zwarteweg 69 t/m 77; en

  • het perceel Ophelialaan 92 en het Heegstrapark.

Het besluit voorziet tevens in een verbod op het wijzigen van gronden en bouwwerken binnen het plangebied. Het voorbereidingsbesluit met de daarbij bijbehorende kaart is langs elektronische weg vastgelegd in de bestandenset met planidentificatie NL.IMRO.0358.VBN196-VA01 en tevens in die vorm is vastgesteld. Het besluit is in werking getreden met ingang 1 november 2013 voor de duur van 1 jaar.

Het voorbereidingsbesluit ligt, samen met de bijbehorende tekening waarop de begrenzing van de gebieden is aangeven, voor een ieder ter inzage bij de balie Burgerzaken op het gemeentehuis van Aalsmeer, Raadhuisplein 1. De openingstijden van deze balie zijn: maandag tot en met vrijdag van 8.30-14.00 uur (vrije inloop). Op woensdag is de balie open van 8.30 uur tot 20.00 uur. Het plan is tevens in te zien bij de Balie Bouwen en vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1; aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30-15.30 uur, donderdag 8.30-16.30 uur, vrijdag 8.30-12.30 uur). Het plan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal bekendgemaakt en beschikbaar gesteld via www.aalsmeer.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Wettelijk is bepaald dat tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep kan worden ingesteld.

Naar boven