Logo Leusden
Ontwerp bestemmingsplan Leusden-Zuid – herontwikkelingen, Leusden

Vanaf 7 februari tot en met 20 maart 2013 ligt het ontwerp bestemmingsplan Leusden-Zuid – Herontwikkelingen ter inzage.

Tijdens deze periode kunt u het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.112-0301

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op http://www.leusden.nl/durp/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0327.112-0301

U kunt het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken ook inzien bij het omgevingsloket op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan Leusden-Zuid Herontwikkelingen maakt de realisatie van woningen mogelijk op vier locaties van voormalige voorzieningen: het kruisgebouw bij de Kwintlaan, basisschool ’t Palet bij de Willem de Zwijgerlaan, basisschool Loysder Hoek / buurtcentrum Woelige Hoek en de gymzaal. Deze voorzieningen zijn reeds gesloopt en verplaatst.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen kan tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de ter inzage legging, telefonisch via het nummer 14 033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Beleid.

Kijk voor meer informatie op www.leusden.nl/bestemmingsplannen .

Planidentificatienummer: NL.IMRO.0327.112-0301

Naar boven