Logo Bernheze
Ontwerpwijzigingsplan Zwarte Molen, eerste wijziging, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze maakt bekend dat het wijzigingsplan ‘Zwarte Molen, eerste wijziging’ vastgesteld is.

Inhoud: In het bestemmingsplan ‘Zwarte Molen’ is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen, voor het wijzigen van de bestemming ‘Agrarische gebied’ naar de bestemming ‘vrijstaande of aaneengesloten woningen met bijbehorende erven’ en ‘vrijstaande woningen met bijbehorende erven’.

Deze mogelijkheid wordt met het wijzigingsplan geëffectueerd. Het plangebied is gelegen ten zuiden van Baansteen en ten westen van Windijzer in Nistelrode.

Inzien: Het wijzigingsplan (inclusief de bijbehorende stukken) ligt met ingang van donderdag 7 november 2013 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. De plannen zijn digitaal raadpleegbaar en te downloaden via www.bernheze.org (onder Mijn Omgeving/Wonen en Bouwen/Bestemmingsplannen)

Beroepsmogelijkheid: Binnen de termijn van inzage kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die:

  • eerder tijdig hun zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan hebben kenbaar gemaakt;

  • redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze naar voren hebben gebracht;

  • bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het wijzigingsplan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

U kunt uw beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde afdeling.

Inwerkingtreding: Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Naar boven