Logo Rotterdam
Bekendmaking ontwerpomgevingsvergunning ‘Brug Delftse Schie’, Rotterdam

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Overschie maakt bekend dat zij voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een brug ten behoeve van de bochtafsnijding Delftse Schie (NL.IMRO.0599PB5044BrugD-Schie-).

Deze omgevingsvergunning zal worden verleend in samenhang met de buitenplanse afwijking van het bestemmingsplan “Overschie-Dorp” op basis van artikel 2.12, lid 1, sub a, onderdeel 3, van de Wabo. De gemeenteraad heeft hiervoor een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Beide ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken liggen in verband hiermee ter inzage van donderdag 7 november 2013 tot en met woensdag 18 december 2013 bij het kantoor van de deelgemeente Overschie, Burgemeester Baumannlaan 178.

Beide ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken zijn tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/omgevingsvergunning. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in uitgebreide procedure’.

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen tegen beide ontwerpbesluiten. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Overschie, Postbus 10233, 3004 AE Rotterdam, onder vermelding van kenmerk OMV.13.01.00244.

Na telefonische afspraak (010-208 22 22) kunnen zienswijzen ook mondeling naar voren worden gebracht.

Rotterdam, 6 november 2013

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Overschie, de secretaris J. Engelen

Naar boven