Logo Ermelo
Bestemmingsplan Kom Ermelo

Bestemmingsplan onherroepelijk

Het bestemmingsplan Kom Ermelo, zoals dat door de gemeenteraad op 31 januari 2013 is vastgesteld, heeft samen met het raadsbesluit en bijbehorende stukken met ingang van 28 februari 2013 tot en met 10 april 2013 ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is beroep ingesteld. Op 30 oktober 2013 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State besloten de beroepen ongegrond te verklaren. Het bestemmingsplan is hierdoor met ingang van 30 oktober 2013 onherroepelijk geworden.

Het plangebied omvat een groot gedeelte van de bebouwde kom van Ermelo. Alleen het westelijk deel van de kom ontbreekt, omdat hier reeds het bestemmingsplan Ermelo West geldt. Aan de westkant wordt het plangebied begrensd door de spoorlijn Amersfoort – Zwolle. Alleen het sportpark “De Zanderij”, dat ook bij het plangebied hoort, ligt aan de westzijde van de spoorlijn. Aan noord-, oost- en zuidzijde wordt het plangebied begrensd door natuurgebieden, bedrijventerrein Veldzicht en Het Trefpunt.

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen op www.ermelo.nl/bestemmingsplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online) onder identificatienummer NL.IMRO.0233.BPkomermelo-0401.

Ermelo, 6 november 2013.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven