Logo Echt-Susteren
Voorbereidingsbesluit voor het centrumgebied van Susteren, Echt-Susteren

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren maken op grond van artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 7 november 2013 heeft besloten een nieuw voorbereidingsbesluit te nemen voor het centrumgebied van Susteren.

Tijdens de werkingsduur van dit voorbereidingsbesluit (één jaar) kunnen aanvragen om omgevingsvergunning worden aangehouden. Daarnaast bevat het voorbereidingsbesluit een verbod tot het wijzigen en/of intensiveren van het gebruik van gronden en opstallen.

Het gebied waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt, betreft globaal het binnengebied tussen de Oude Rijksweg-Noord (noord-westzijde), de Swentiboldstraat (oostzijde), de Reinoud van Gelderstraat (zuidzijde) en de percelen Willibrordusstraat 2,2A, 2B en Marktstaat 1 t/m 11 aan de westzijde.

Inwerkingtreding:

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 9 november 2013 en heeft een werkingsduur van één jaar.

Bezwaar/beroep

Op grond van artikel 8.5, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht is het niet mogelijk tegen het voorbereidingsbesluit bezwaar en beroep in te dienen.

Ter inzage

Het voorbereidingsbesluit kan worden ingezien in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. Tevens is het voorbereidingsbesluit te vinden op de gemeentelijke website (www.echt-susteren.nl). Het voorbereidingsbesluit wordt digitaal beschikbaar gesteld op de landelijke voorziening www.ruimelijkeplannen.nl.

Echt-Susteren, 8 november 2013

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren, J.W.M.M.J. Hessels, burgemeester.

G.W.T. van Balkom, secretaris.

Naar boven