Logo Leidschendam-Voorburg
Vooraankondiging bestemmingsplan Landelijk Gebied II, Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt op grond van artikel 1.3.1, eerste lid, van het Besluit op de ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat zij de vaststelling van een bestemmingsplan voorbereiden voor:

Bestemmingsplan Landelijk Gebied II

Het bestemmingsplan voorziet in een nieuwe bestemmingsregeling voor 9 percelen in het buitengebied van Leidschendam-Voorburg, waarvan de bestemmingen in het bestemmingsplan Landelijk Gebied door de Raad van State zijn vernietigd.

Aanleiding

De raad heeft in zijn vergadering van 7 februari 2012 het bestemmingsplan Landelijk Gebied (gewijzigd) vastgesteld. Het plangebied van het bestemmingsplan Landelijk Gebied omvat nagenoeg het gehele buitengebied van de gemeente Leidschendam-Voorburg, dat gelegen is tussen de gemeenten Leiden, Voorschoten, Den Haag en Zoetermeer.

Tegen dit besluit hebben 17 belanghebbenden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (hierna: de Raad van State) beroep ingesteld. Het vaststellingsbesluit is echter op een aantal onderdelen van het bestemmingsplan vernietigd.

Deze kennisgeving is alleen bedoeld om bekend te maken dat het voornemen bestaat om de vaststelling van het genoemde bestemmingsplan voor te bereiden.

Er liggen geen stukken ter inzage. Zodra de procedure start informeren wij u daar over.

Voor meer informatie neemt u contact op met mevrouw S. Julen of een van de andere medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, vakgroep bestemmingsplannen op telefoonnummer 14 070.

Leidschendam-Voorburg, 6 november 2013

Naar boven