Logo Zeist
Ontwerpbestemmingsplan ‘Julianalaan-Frederik Hendriklaan’, Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij het bestemmingsplan ‘Julianalaan-Frederik Hendriklaan’ voorbereiden. In dit kader zijn onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over dit voornemen.

Tevens maken zij bekend dat ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Julianalaan-Frederik Hendriklaan’ met ingang van 7 november 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt in de publiekshal aan Slotlaan 20 te Zeist en per 2 december 2013 aan Het Rond 1 te Zeist.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website: www.zeist.nl > wonen en leven > plannen en projecten. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPJulianaFHendrik-OW01.

Het plangebied is gelegen tussen de Julianalaan en de Frederik Hendriklaan. Het plan voorziet in oprichten van 25 woningen op een voormalig bedrijventerrein.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan eenieder zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Vergunningen, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 14 030. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijze .

Naar boven