Logo Lingewaard
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Van Kleefstraat e.o te Huissen, Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat het volgende ontwerp bestemmingsplan ter inzage ligt

Van Kleefstraat e.o. Huissen

Het ontwerp bestemmingsplan “Van Kleefstraat e.o. Huissen” beoogt de bouw van 38 eengezinswoningen, 53 appartementen en 27 zorgappartementen mogelijk te maken in de Van Kleefstraat / Van Gelrestraat in Huissen. Het plan wordt in twee fasen gerealiseerd. Mochten de zorgwoningen t.z.t. niet doorgaan dan zullen er in plaats van de 27 zorgappartementen, 21 appartementen worden gerealiseerd.

In het ontwerp raadsvoorstel is opgenomen dat geen exploitatieplan zal worden vastgesteld.

De Crisis en herstelwet is op dit plan van toepassing.

Inzage en zienswijzen

Het ontwerp bestemmingsplan “Van Kleefstraat e.o. Huissen” met bijbehorende stukken wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 7 november 2013 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Het digitale ontwerp-bestemmingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Het ontwerp-bestemmingsplan is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen→actueel→bekendmakingen→bestemmingsplannen);

  • Zowel het digitale als analoge ontwerp bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum, telefoon (026) 326 01 11.

Maandag 18 november 2013 wordt er in de Aula van het Over Betuwe College, Julianastraat 17 te Huissen, van 18.00 uur tot 20.00 uur, in samenwerking tussen Waardwonen en de gemeente, een inloopavond georganiseerd. Tijdens deze avond kunt u zowel kennis nemen van het ontwerp bestemmingsplan als van de te realiseren bouwplannen.

Een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerp bestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met mevrouw C. Dormans van de afdeling Beleids- en Projectontwikkeling, team Ruimtelijk Beleid, telefoonnummer (026) 3260147.

Bemmel, 6 november 2013

Naar boven