Logo Overbetuwe
Inspraak ontwerpbeheersverordening gebied De Danenberg, Overbetuwe

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp van de Beheersverordening gebied De Danenberg van donderdag 7 februari 2013 tot en met woensdag 20 maart 2013 ter inzage ligt*. Dit op grond van artikel 4 van de Inspraakverordening.

Waar gaat de beheersverordening over?

Het doel van deze beheersverordening is het vastleggen van het bestaande gebruik en de huidige planologische mogelijkheden in het gebied De Danenberg.

Het gebied De Danenberg wordt in het noorden begrensd door de rijksweg A15, in het zuiden door rivier de Waal, in het oosten globaal door de kern Oosterhout en in het westen globaal door de kern Slijk Ewijk en de Valburgsestraat. Bij de beheersverordening is een kaart gevoegd waarop het exacte verordeningsgebied staat.

Het bestaande gebruik en de planologische mogelijkheden liggen nu vast in een 4-tal bestemmingsplannen en dit wordt hiermee vervangen door deze beheersverordening.

Waar kunt u het plan online inzien?

De ontwerp-verordening en de bijbehorende stukken kunt u ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=.NL.IMRO.1734.0152BUITbvdanenbrg-ONT1

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://bronro.overbetuwe.nl/D3E94C91-F484-41E4-8710-2A47D67EDB2F.

U kunt de stukken ook digitaal inzien op www.overbetuwe.nl, onder Wonen, verkeer en veiligheid, verder klikken op Bouwen en wonen en daarna op Ruimtelijke plannen (o.a. bestemmingsplannen).

Wilt u een reactie geven?

Tot en met woensdag 20 maart 2013 kunt u als inwoner van de gemeente Overbetuwe of als belanghebbende schriftelijk (niet per e-mail) of mondeling een inspraakreactie indienen**.

Als u mondeling uw inspraakreactie wilt geven, moet u eerst een afspraak maken met het team Beleidsrealisatie, bereikbaar via (0481) 362300.

Vaststelling door de gemeenteraad

Na afloop van de inspraaktermijn worden de inspraakreacties in een inspraakverslag opgenomen en voorzien van een gemeentelijke reactie. Dit inspraakverslag zal samen met de ontwerp-beheersverordening ter vaststelling aan de gemeenteraad worden aangeboden.

Naar boven