Logo Koggenland
Publicatie vastgesteld voorbereidingsbesluit Obdam - De Braken, Koggenland

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken op grond van artikel 3.7, lid 7, van de Wet ruimtelijke ordening jo. artikel 3:42, lid 2, van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de gemeenteraad van Koggenland op 4 november 2013 heeft besloten tot de voorbereiding van een herziening van een deel van het bestemmingsplan Obdam-Hensbroek 2006 te Obdam.

Het betreft het bedrijventerrein De Braken van geldende bestemmingsplan “Obdam-Hensbroek 2006.

In dit voorbereidingsbesluit wordt bepaald dat het verboden is het feitelijk gebruik van gronden en opstallen, zoals dat bestond op het moment van inwerkingtreding van dit besluit, te wijzigen in een ander gebruik, waaronder ook wordt verstaan wijziging in omvang of intensiteit, indien de bij dit besluit aangewezen gebieden minder geschikt worden voor de verwezenlijking van de bij het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan te geven bestemming. Hierbij wordt onder een ander gebruik verstaan een vorm van gebruik die op grond van het geldend bestemmingsplan bij recht, dan wel na afwijken van of wijziging van dat bestemmingsplan is toegestaan.

Terinzageligging

De vastgesteld voorbereidingsbesluit en de daarbij behorende verbeelding liggen met ingang van 6 november 2013 tijdens de openingstijden ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn.

Het voorbereidingsbesluit is ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl onder Wonen en werken/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Code: NL. IMRO.1598.BPBTBraken-VB-01

Inwerkingtreding

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag, volgende op die van deze publicatie.

De Goorn, 5 november 2013

Burgemeester en wethouders van Koggenland.

Naar boven