Logo Diemen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Centrum’, Diemen

Burgemeester en wethouders maken conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan “Centrum” met ingang van 8 februari 2013 ter inzage ligt. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied tussen de rijksweg A10, Weespertrekvaart, Muiderstraatweg, spoorlijn tussen Amsterdam en Weesp en een verbindingspoor tussen Duivendrecht en spooremplacement Watergraafsmeer. Het bestemmingsplan is opgesteld in het kader van de actualisering van bestemmingsplannen.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt van 8 februari tot en met 21 maart 2013 bij de balie in het gemeentehuis ter inzage. Ook is het plan te raadplegen via de gemeentelijke website www.diemen.nl onder Bekendmakingen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de planidn NL.IMRO.0384.BPcentrum-OW01

Gedurende deze periode kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Diemen, Postbus 191, 1110 AD Diemen. Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week vóór het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met de heer K. Troost (via e-mail k.troost@diemen.nl of telefoonnummer 020-3144748).

Naar boven