Logo Goeree-Overflakkee
Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) perceel Haven 1 te Stad aan ’t Haringvliet, Goeree-Overflakkee

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 28 oktober 2013 een omgevingsvergunning is verleend om in afwijking van het bestemmingsplan een terras te plaatsen nabij het perceel Haven 1 te Stad aan ’t Haringvliet.

De stukken liggen met ingang van 6 november 2013 gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage in het gemeentehuis, Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.00 tot 12.00 uur (vrije inloop) en van 12.00 tot 17.00 uur (op afspraak).

Tegen het besluit van burgemeester en wethouders kan met ingang van 7 november 2013 gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Rotterdam (sector bestuursrecht), Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het college van burgemeester en wethouders te wenden.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank. Een dergelijk verzoek kan alleen worden gedaan als ook een beroepschrift is ingediend.

Naar boven