Logo Amsterdam - Nieuw-West
Ontwerpbestemmingsplan Tuinen van West omgeving centraal middengebied, Amsterdam - Nieuw-West

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Tuinen van West omgeving centraal middengebied met bijbehorende stukken ter visie ligt voor zienswijzen.

Het ontwerpbestemmingsplan ziet op 17 kavels (en de verwerking van 2 onherroepelijke projectbesluiten ex artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo) gelegen binnen het bestemmingsplangebied Osdorper Binnenpolder Noord. Op deze kavels wordt een gemengd recreatief programma gerealiseerd met onder andere stadslandbouw/verbrede landbouw, dagrecreatie, verblijfsrecreatie, horeca, een hotel en een sauna. Het bestemmingsplangebied Tuinen van West omgeving centraal middengebied wordt globaal begrensd door:

  • aan de noordzijde: de Haarlemmerweg (N200)

  • aan de oostzijde: de Joris van den Berghweg

  • aan de zuidzijde: de Osdorperweg

  • aan de westzijde: de Nico Broekhuysenweg

Het ontwerpbestemmingsplan Tuinen van West omgeving centraal middengebied met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken, van donderdag 7 november tot en met woensdag 18 december 2013, ter visie op de stadsdeelkantoren aan Plein ’40 – ’45 nr. 1 alsmede aan de Pieter Calandlaan 1, van 09.00 tot 16:00 uur. Voor vragen over het plan of de procedure kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar (F. van Beek).

Het ontwerpbestemmingsplan Tuinen van West omgeving centraal middengebied wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl (deeplink: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.F1305BPSTD-OW01)

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Een ieder kan gedurende de termijn van tervisielegging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de deelraad van stadsdeel Nieuw-West, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam (t.a.v. behandelend ambtenaar F. van Beek, onder vermelding van registratienummer: 2013/int/9848 alsmede onder vermelding van het volgende onderwerp in de zienswijze: ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Tuinen van West omgeving centraal middengebied’).

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan via telefoonnummer 14 020 met de behandelend ambtenaar een afspraak worden gemaakt.

Amsterdam, 6 november 2013

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West A. Baâdoud, voorzitter

J. Goedhart, secretaris

Naar boven