Logo Rhenen
Ontwerpomgevingsvergunning revisie Grebbesluis te Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor de revisie van de Grebbesluis ter hoogte van de N225 tussen de Grebbedijk en de Cuneralaan te Rhenen. De aanvraag om omgevingsvergunning is in strijd met het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied 2010” en is daarom aangemerkt als een verzoek om afwijking van het vigerende bestemmingsplan met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Inzien

De ontwerpbeschikking, inclusief de onderliggende stukken, ligt van donderdag 7 november 2013 tot en met woensdag 18 december 2013 voor een ieder ter inzage.

  • de ontwerpbeschikking is in PDF-bestanden in te zien op www.rhenen.nl onder Actueel > Ter inzage;

  • een analoge (papieren) exemplaar van de ontwerpbeschikking is op dinsdag en donderdag van 9.00 – 12.00 uur zonder afspraak en op de overige werkdagen alleen op afspraak in te zien aan de Vergunningenbalie in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen.

Kopieën

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

Zienswijze

Eenieder kan gedurende de bovengenoemde termijn over bovengenoemd voornemen schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienden. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Gemeente Rhenen, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Ook kunt u mondeling uw zienswijze(n) indienen. Neemt u hiervoor contact op met Hugo Bartelink, telefoonnummer 0317 681 724 of e-mail hugo.bartelink@rhenen.nl.

Naar boven