Logo Gorinchem
Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Lingewijk-Zuid’, Gorinchem

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Lingewijk-Zuid’ met het identificatienummer NL.IMRO.0512.BP2012125-4001 onherroepelijk is geworden op 24 oktober 2013.

Bestemmingsplan

Het plangebied (4206) van dit bestemmingsplan ligt ten noorden van de binnenstad van Gorinchem en betreft het zuidelijk deel van de Lingewijk.

Het bestemmingsplan wordt globaal begrensd door:

  • ten noorden: de Jacob van der Ulftstraat en de Loevesteinlaan;

  • ten oosten: de Arkelsedijk, het districtkantoor van de politie, Eike’s hof en de Linge;

  • ten zuiden: het Kanaal van Steenenhoek;

  • ten westen: het Merwedekanaal en het uitwerkingsplan Lingewijk-Noord.

Het bestemmingsplan is opgesteld ter vervanging van enkele verouderde bestemmingsplannen. Daarnaast wordt de beoogde herontwikkeling van Zandvoort-Noord en enkele bouwblokken in Zandvoort-Midden en Zandvoort-Zuid mogelijk gemaakt in het nieuwe bestemmingsplan.

Inzien

Het onherroepelijke bestemmingsplan wordt digitaal beschikbaar gesteld op een landelijke voorziening. Via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?woonplaats=gorinchem ziet u de ruimtelijke plannen van de gemeente Gorinchem.

Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Onherroepelijk --> Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Lingewijk-Zuid’ staat een rechtstreekse link naar het digitale bestemmingsplan op de landelijke voorziening.

Het bestemmingsplan kan ook tijdens openingsuren van de afdeling publiekszaken worden ingezien bij het team Vergunningen.

Reageren

Het is niet meer mogelijk om te reageren op het bestemmingsplan.

Naar boven