Logo Teylingen
Ontwerpbestemmingsplan Mennepark Sassenheim, Teylingen

Identificatienummer: NL.IMRO.1525.BP2012SAS05004-0301

Toelichting op het ontwerpbestemmingsplan

Voor het plangebied Mennepark, Sassenheim wordt op dit moment een bestemmingsplan voorbereid. Het ontwerpbestemmingsplan is gereed. Het plangebied betreft (een deel van) het woongebied ten zuidoosten van Sassenheim en is een geografisch aaneengesloten gebied. Ook valt het sportveld aan de Vijfmeiweg binnen het plangebied. Het tennispark is niet opgenomen in het plangebied. Inhoudelijk is het een conserverend bestemmingsplan, wat wil zeggen dat bestaande bebouwing en gebruik is vastgelegd. In het bestemmingsplan worden (vooralsnog) geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk gemaakt. Wel kunnen bepaalde bouwmogelijkheden anders zijn dan in het vigerende bestemmingsplan, hoewel in de meeste gevallen ruimere mogelijkheden zijn om plannen te realiseren dan op basis van het huidige bestemmingsplan mogelijk is.

Het voorontwerpbestemmingsplan heeft van 20 juni 2013 tot en met 31 juli 2013 ook ter inzage gelegen.

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Mennepark, Sassenheim, bestaande uit twee verbeeldingen, planregels en een toelichting, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van donderdag 31 oktober 2013 tot en met woensdag 11 december 2013 voor een ieder ter inzage ligt.

De digitale versie van dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder Wonen – Bouwen en wonen – Plannen en projecten – Sassenheim – Ontwerpbestemmingsplan Mennepark, Sassenheim vindt u een link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan.

Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf van de analoge versie van het ontwerpbestemmingsplan downloaden.

Zienswijze

Binnen de termijn, dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u digitaal een zienswijze indienen bij de gemeente Teylingen via gemeente@teylingen.nl.

U kunt uw zienswijze ook schriftelijk of mondeling indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14 0252.

Openbaar

Wanneer u een zienswijze indient, dan kan iedereen deze zienswijze op de website www.teylingen.nl inzien. Uw zienswijze wordt niet geanonimiseerd. Hierdoor worden uw naam, adres en woonplaats op het internet zichtbaar.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Carol Bekker of Richard Rietveld van de afdeling Ruimte via telefoonnummer 14 0252. Of per e-mail naar c.bekker@teylingen.nl of r.rietveld@teylingen.nl.

Naar boven