Logo Gilze en Rijen
Bekendmaking ontwerpbesluit omgevingsvergunning 2e fase en ontwerp verklaring van geen bedenkingen (nummer OV/2013158) Rielsebaan 14 in Gilze, Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van Gemeente Gilze en Rijen hebben, gelet op artikelen 2.1, 2.2, 2.12 en 2.14 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, op 15 oktober 2013 besloten een ontwerpbesluit omgevingsvergunning 2e fase voor het bouwen van een varkensstal en het veranderen van de milieu inrichting op het adres Rielsebaan 14 in Gilze te verlenen.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning 2e fase is verleend voor de activiteiten:

  • milieu, veranderen van een milieu-inrichting

  • handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, artikel 2.12-1a, 3° Wabo

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen liggen ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen (afgegeven door de gemeenteraad op 23 september 2013) en de bijbehorende stukken liggen van 31 oktober 2013 tot en met 11 december 2013 ter inzage en zijn elke werkdag in te zien van 08.30 uur tot 12.30 uur en donderdag van 8.30 uur tot 19.00 uur in het gemeentehuis in Rijen.

We plaatsen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen ook op de internetpagina van de gemeente Gilze en Rijen (www.gilzerijen.nl ). U vindt het in de rubriek ‘Wonen en (Ver)bouwen’, ‘projectafwijkingsbesluiten’, ‘projectafwijkingsbesluiten in procedure’ en vervolgens ‘Rielsebaan 14 in Gilze’. U kunt het plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer is NL.IMRO.0784.PBRIELSEBAAN14-ON01.

Iedereen kan een zienswijze indienen

Iedereen mag een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit van de ontwerpverklaring van geen bedenkingen deze omgevingsvergunning. Dat is bepaald in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Zienswijze indienen

In de periode dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen ter inzage ligt, kunt u een zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze tegen de ontwerp omgevingsvergunning richt u aan het college van de gemeente Gilze en Rijen en uw schriftelijke zienswijze tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen richt u aan de gemeenteraad van Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB in Rijen.

Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft wat de inhoud van uw zienswijze is.

Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van de gemeente, telefoonnummer 14 0161.

Rijen, 30 oktober 2013

Het college van Burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen, de secretaris, G.J.F.M. Vlekke

de burgemeester, A.J.W. Boelhouwer

Naar boven