Logo Oirschot
Omgevingsvergunning voor de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘Planologisch strijdig gebruik’ op het adres Driehoek 1, Oost West en Middelbeers, Oirschot

Het college van burgemeester en wethouders van Oirschot heeft besloten om een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen voor het herontwikkelen van perceel Driehoek1, in Oost West en Middelbeers aan de heer Adriaans, Kerkstraat 16 in Oost West en Middelbeers.

De veranderingen bestaan uit:

  • functiewijziging van voormalige timmerwerkplaats naar atelier/bouwkunst werkplaats

  • verplaatsen van bestaande houtloods

  • oprichten van een nieuw woonhuis

De omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken van 30 oktober 2013 tot 11 december 2013 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot.

Indien u als gevolg van de besluitvorming rechtstreeks wordt getroffen, kunt u in tweevoud een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s- Hertogenbosch. Dat kan van 30 oktober 2013 tot 11 december 2013.

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht kunnen beroep instellen tegen het definitieve besluit.

In het beroepschrift moet u tenminste het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u beroep instelt en de reden(en) van uw beroep. U moet uw beroepschrift ook ondertekenen.

U kunt als u een spoedeisend belang heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s- Hertogenbosch, verzoeken een voorlopige voorziening (tot schorsen van de vergunning) te treffen. Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook beroep heeft ingesteld. Als u een verzoek voorlopige voorziening indient, wordt de vergunning niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Oirschot, 29 oktober 2013

T. van Waes secretaris

R. Severijns burgemeester

Naar boven