Logo Waalwijk
Omgevingsvergunning Hoogeinde 76 a te Waalwijk, Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° Wabo om af te wijken van de regels van het bestemmingsplan “Baardwijk” voor het bouwen van loods en een paardenstal op het perceel Hoogeinde 76 a te Waalwijk.

Het besluit en de stukken die daarop betrekking hebben, liggen ter inzage vanaf 1 november 2013, bij de frontoffice van de afdeling Publiekszaken van de gemeente Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). U dient vooraf contact op te nemen met voornoemde frontoffice via telefoonnummer 0416-683456. Op verzoek krijgt u een kopie. Hieraan zijn kosten verbonden. De digitale publicatie van het besluit vindt u op www.ruimtelijkeplannen.nl, met IDN: NL.IMRO.0867.00pbwwhoogeinde76a-vas1.

Vanaf 2 november 2013 tot en met 13 december 2013 is het mogelijk beroep aan te tekenen tegen dit besluit. Dit kan door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, of die niet verweten kan worden dat zij geen zienswijze hebben ingediend. In het beroepschrift moeten tenminste staan: uw naam en adres, de datum, een beschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de redenen van het beroep (met name tegen welk onderdeel van het besluit u beroep wilt instellen). Het beroepschrift moet u ondertekenen en indienen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Een beroepschrift indienen betekent niet dat de werking van het besluit wordt uitgesteld of stopgezet. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek voor een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Zeeland-West Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

Naar boven